Dania główne

Gulasz z dziczyzny z jesiennymi warzywami i domowym gnocchi - 39 zł

Uda kacze duszone w ziołach i miodzie, podane na burakach pieczonych  w tymianku i winie z talarkami ziemniaczanymi - 37 zł

Okoń morski pieczony w rozmarynie i soli morskiej z mixem sałat włoskich i pieczonymi ziemniakami w rozmarynie i czosnku - 49 zł

Stek z polędwicy wołowej podany z domowym gnocchi i sałatą z rucoli, suszonych pomidorów  i płatków parmezanu - 59 zł

Risotto z owocami morza w kremowym sosie maślanym i białym winie - 39 zł

Risotto z leśnymi grzybami - 32 zł                   

A DLA DZIECI:

Domowe gnocchi z masłem i parmezanem - 19 zł

Świeże ryby, owoce morza i stek z polędwicy wolowej - w menu od czwartke do niedzieli