Dania główne

Stek z polędwicy wołowej - 65 zł
                                                 - z puree z białych warzyw
                                                 - z gorgonzolą                             
                                                 - z borowikami
                                                 - w sosie francuskim    
Eskalopki w sosie grzybowym  z półksiężycami z batatów - 35 zł
Kurczak po rzymsku w sosie maslano-szałwiowym z gałązką rozmarynu z domowym gnocchi i mixem sałat - 34 zł
Burger dzika krowa z kozim serem, pomidorem i rukolą w domowej bułce - 31 zł

Ryby i owoce morza

Sandacz w sosie własnym z pomidorkami cherry i rukolą - 49 zł
Łosoś z blanszowanym szpinakiem i domowym gnocchi - 42 zł
Dorada z pieca z grillowanymi warzywami i czerwonym ziemniakiem - 45 zł
La marinara ( wszystkie owoce morza w sosie) - 49 zł


 

OD CZWARTKU DO NIEDZIELI



Mule w sosie winnym lub po francusku - 29 zł
Mule z porami na śmietanie - 29 zł